• 10 septembre 2021
  • 17 h 00 min
  • Casa Macià

Benvolgut, benvolguda,
El director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert, es complau a convidar-vos a l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, el divendres 10 de setembre a les 17h als jardins de la Casa Macià de Prats de Molló (carretera de la Presta), que per primer cop serà oberta al públic. Aquest acte, organitzat conjuntament amb l’ajuntament de Prats de Molló i l’associació Casa Macià, comptarà amb la intervenció de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, i l’actuació del grup de música popular Cor de Carxofa.
Es clourà l’acte amb una copa de cava.
Evidentment, serà necessari respectar les normes sanitàries en vigor: mascareta i distanciació física obligatòries.

Cher ami, chère amie,
Le directeur de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert, a le plaisir de vous inviter à la cérémonie institutionnelle de la Diada Nacional de Catalunya qui aura lieu le vendredi 10 septembre à 17h au jardin de la Casa Macià de Prats de Molló (route de la Presta). Celle-ci sera ouverte pour la première fois au public. Cette manifestation, organisée en partenariat avec la municipalité de Prats de Molló et l’association Casa Macià aura pour invité d’honneur Jordi Cuixart, le président d’Òmnium Cultural. La cérémonie sera amenisée par le groupe de musique populaire Cor de Carxofa.
Une coupe de cava sera servie pour clôturer cette manifestation.
Evidemment, il sera nécessaire de suivre à la lettre les normes sanitaires en vigueur: masque et distanciation physique obligatoires.

241023453_4740625812636989_2875697291076601217_n